Makkelijk aanmelden bij je webmail

Als jij gebruik wilt maken van een webmail dan hoef je je niet druk te maken over moeilijke stappen tijdens het aanmelden. Jezelf aanmelden bij een webmail is namelijk in een aantal simpele stappen gedaan. Door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken kun je eigenlijk al wel meteen aan de slag en je e-mailbox gebruiken. Bij welke je webmail je aanmeld, is aan jou. Je kunt je bij Gmail aanmelden maar ook bij Ziggo, Telenet of Proximus. Kijk vooral welke webmail er het beste aansluit bij jouw wensen waar een mailbox aan moet voldoen. Zo weet je zeker dat het iets is dat bij jou past. 

aanmelden - Gmail aanmelden

Gmail 

De meeste mensen zullen wel bekend zijn met Gmail. Naast dat je je hier kunt aanmelden om gebruik te maken van de drive, kun je je ook bij Gmail aanmelden om gebruik te maken van een mailbox. Als je gebruik maakt van de mailbox van Gmail kun je hierin ook verschillende bestanden opslaan. Het is een kleine drive voor jouw belangrijkste bestanden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de agenda van Gmail. Vanuit je mail kun je zo je afspraken in je agenda zetten. Super handig! 

Account met een provider afsluiten 

Naast dat je je kunt aanmelden Gmail voor een mail box kun je je ook bij Gmail aanmelden voor een kleine opslag van bestanden. Deze mogelijkheid is er ook wanneer je een abonnement afsluit bij een van de vele providers. Zij bieden jou telefoon, televisie en internet. Omdat je gebruik maakt van hun diensten kun je gebruik maken van hun webmail. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld veel onderweg bent. Zo heb je je mailbox altijd snel bij de hand en kun je snel e-mails versturen of terug lezen en kun je bestanden veilig opslaan.